Reviews from The Ribtastic Brothers Rotterdam

Recent reviews

5.0
Arjun Pai
15 May 2022

I was really looking forward to the burgers as they were really good the last time I ate them. However, this time, the meat was really hard and chewy, and I also found hair in one of the burgers.

Fabs
13 May 2022

Heerlijk! Snel! En sappig warm.. gewoon echt lekker.

Felicia
8 May 2022

Ribsalon is erg lekker en de bezorging was niet normaal snel!

Anoniempje
1 May 2022

Heerlijk eten, warm en snel bezorgd. Verdiende 5 sterren!

Jannes
26 April 2022

een redelijke lekkere spareribs maar had een betere verhouding saus bij gekund zeker naar prijs verhouding en friet volume was dit wel onder maat in mijn opinie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
24 April 2022

Goeie spareribs, snel gebracht, aanrader

Lord Lars
20 April 2022

Heerlijk gegeten zoals elke keer. Je kan proeven dat het eten met zorg en passie is klaargemaakt.

J.M.Mac-Lean
15 April 2022

Het eten was veel te pittig en de prijs veel te duur.Zeker geen volgende keer.

Arno
12 April 2022

Bezorging was vlot. De spareribs waren lekker en heet. De sweet potato fries waren lekker. Helaas was dat niet het geval voor de cheeseburger; die was koud en klef. Nou zijn het natuurlijk de Ribtastic Brothers, en niet de Cheeseburger Brothers, maar jammer is het wel.

Youri
10 April 2022

Heerlijk smaakvol en erg mals, complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
9 April 2022

Mega lekker weer!

Bra
9 April 2022

Buffalo wings are plump, juicy, saucy and spicy. Ribs came hot, fall-of-the-bone-tender and tasty. Best in NL!

Take Wester
30 March 2022
Anton
27 March 2022

Beste spare ribs in rotterdam en omstreken. De original sauce is een aanrader. Ook side dishes zijn van goede kwaliteit. Bezorging is snel. En het eten wordt goed verpakt zodat t warm aankomt en de friet niet slap is. Dit krijgen veel restaurants met bezorging niet voor elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bra
24 March 2022

Excellent as always. Best wings in town

Meat lover
12 March 2022

Altijd goed.

De Graaf
27 February 2022

Ribs waren lekker maar koud

Nico
26 February 2022
Corinna
26 February 2022

Voor het eerst hier besteld en het was echt lekker. Alles was lekker! Spare ribs waren echt lekker zacht.

Mignon Beerends
25 February 2022

De bestelling duurde heel erg lang. Hij was 3 kwartier later dan aangegeven waardoor we met heel veel moesten en niet konden genieten van het eten. Erg jammer!

D
23 February 2022
E
17 February 2022

Gisteren 80 wings besteld op wings wednesday. Wat een feest! Wings zijn laatste tijd van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Na de 50e had ik een kleine dip maar goed je doet niet voor jezelf. Volgende woensdag is alweer in zicht!

Zweers
10 February 2022
Jet
10 February 2022
Bibi
8 February 2022

Goeie service Zoete aardappel frietjes zijn heerlijk

LS
6 February 2022

Het was heerlijk en het perfect bite menu is precies goed voor 1 persoon. De saus op de spareribs had voor mij dikker mogen zijn, maar smaakt goed. De sweet potato fries worden door de bezorging wat minder knapperig, maar nog steeds lekker. De wings en de lavacake zijn super. Een aanrader!

Liz
5 February 2022

De spareribs was echt super lekker! Het vlees viel zo van het bot af en de smaak was heerlijk. Zeker een aanrader! Dankjewel 😃

Nico
5 February 2022

Snelle bezorging en mega lekker eten!! Dikke tip!

Angela
30 January 2022

Heerlijk!

Ralph Hermeling
26 January 2022

De spareribs waren heerlijk voorbereid en de sauzen smaakten zeer goed

Pieter van Veen
25 January 2022

Heb van vrienden gehoord dat dit wel erg goed was wat betreft het eten,nou dat kan ik vanaf nu beamen,heerlijk en netjes afgewerkt,dikke tien 💪👍

Jelle
17 January 2022

Zonder te overdrijven de beste ribben die ik ooit heb gegeten!!! En dat terwijl het thuisbezorgd is, het lijkt bijna onmogelijk. Ook de frietjes waren heerlijk en het was echt elke euro waard. Nu al voor de 2e keer besteld hier en dit was zeker niet de laatste keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
15 January 2022

De lekkerste spare ribs die ik ooit gegeten heb, heerlijk sausje met alles er op en er aan. Een echte aanrader!

Jake
15 January 2022
Michelle
10 January 2022

Helemaal top. De ribs zijn zo super mals! De sausjes / toppings maken het helemaal af en zelfs de bijgerechten verdienen eigenlijk als hoofdgerecht verkocht te worden, zo lekker zijn ook die! Bezorging was voorspeld een uur te duren maar ze waren er na 30min al. Helemaal top, 100% aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark van Leeuwen
9 January 2022

Heerlijke spareribs waar het vlees zo van het bot valt!

Annemijn
9 January 2022

Een keer eerder, een hele lange tijd geleden, de Korean Burger besteld maar hij is echt nog lekkerder geworden! Een smaaksensatie met alle verschillende dingen die erop zitten. Coleslaw is ook top!

H
5 January 2022

Heel lekker gegeten, het vlees viel van het bot af en de frietjes waren top. Echt een aanrader!!!

Abel
3 January 2022

Beste ribs in town!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renée
3 January 2022

Fantastisch! Ribs waren heerlijk en het vlees viel zo van het bot. Dikke aanrader!

Lars
2 January 2021

De Ribsalon blijft mijn favoriet! De perfecte verhouding tussen ribs, friet en groente!

Marjolein&Ralph
2 January 2021

Spareribs waren heerlijk mals en het vlees gleed van het bot af. De sauzen waren heerlijk samengesteld. De frietjes met chilimayo waren krokant van buiten en zacht van binnen. 5 sterren voor jullie! Wij komen zeker terug.

Thea
2 January 2021

Zalige spareribs met verrukkelijke frietjes. Zo mails als bij de Ribtastic Brothers hem ik ze nog nergens gevonden! Wij bestellen nergens anders! Ook de chicken wings zijn super! Volgende x ga ik voor de burger!! Die moet ook fantastisch zijn!

Anke Selderbeek
1 January 2021

Super Ribs!!!, enkel 1 minpuntje is dat er niet bezorgd wordt in mijn postcode gebied (3063) omdat ik die deel met de Esch waarschijnlijk. Terwijl mijn straat (oostmaaslaan) niet verder ligt dan andere bezorggebieden :(

Deepu Singh
24 December 2021

Altijd lekker....

Jet
23 December 2021

Hele malse spare-ribs! Echt top!

Deepu Singh
18 December 2021

De nieuwe bazen van rotterdam, tot de volgende keer boys. Love

Deepu Singh
17 December 2021

Niet nadenken. Gewoon bestellen. Super heerlijk, mals maakt niet uit wat je neemt. Smaken zijn geweldig. En als je het afhaalt, man man man heerlijk die geur van al dat eten . Thnx boys en tot zondag voor een paar ribben

Elise
2 December 2021

By far the beste Spare-ribs die ik ook ooit geproefd hebt. Hier ga ik sowieso vaker bestellen!

Roos
21 November 2021

De ribsalon is echt een aanrader: super lekker!

Kevin
14 November 2021

Heerlijk gegeten!

Gwen
30 October 2021

Vlees zo mals, perfect!!!

Jasper
26 October 2021

Lekker!

Hanneke Bosman
25 October 2021

Vorige keer was het echt super! Dit keer had ik een stuk aangebrand en een stuk droger. Vorige keer geen verwachtingen en die waren overtroffen en nu vond ik het toch behoorlijk veel geld t.o.v. de kwaliteit. Jullie service is wel echt top. Fijn contact! En lava cake is echt verrukkelijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gwen
24 October 2021

Perfecte ribbetjes! Vallen zo van het bot af. Buffalo wings, erg pittig maar super lekker. Aanrader!

Annemijn
17 October 2021

Binnen de aangegeven tijd en over-heerlijk! Next level upgrade van kapsalon, smaakt veel beter

Marvin
16 October 2021

Verreweg de beste ribs in rdam!!! De hoeveelheid, de garing en de marinade (ribtastic original) zijn allemaal on point.

Audrey
10 October 2021

Bezorging niet goed gegaan helaas. Duurde lang voordat we allebei konden eten.. Kok is persoonlijk de bestelling komen brengen uiteindelijk met 2 toetjes ter compensatie (die brownie dingen, die waren ook echt heerlijk trouwens) . Ribsalon was heerlijk as usual, spareribs waren ietsje minder dit keer (denk iets te lang gebakken, btje donker en minder mals dan normaal) maar alsnog waren ze lekkerder dan spareribs van andere restaurants :) over al, alsnog best spareribs in town.

Joost De Bruin
5 October 2021

Heerlijke ribsalon

Bram
2 October 2021
Skip
25 September 2021

Top ribs. De beste tot nu toe. Vers en heet afgeleverd. Tot snel.

Natie
18 September 2021

De ribs waren heerlijk en de bezorging was vrij snel. Tot de volgende x maar weer!

Bouwens
14 September 2021

Ribs waren goed warm en erg mals. Vlees viel van het bot af. Levering op tijd.

Braden
12 September 2021

So super good, always

Floor
29 July 2021

Wat was het lekker! Hier weten ze echt wat ze doen! Spareribs zijn absoluut een aanrader 😊

Casmat
28 July 2021

De ribs zijn fantastisch. Was even wennen dat je zelf de gekozen strike zelf op de ribs moet doen. Helaas is de verhouding prijs/hoeveelheid ver te zoeken. 1 slab voor 20 euro is wel prijzig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
22 July 2021

Genoten! Top burgers en knapperige friet! Wat wilt een mens nog meer!

Braden
19 July 2021

So yum. Only suggestion is more dressing on the coleslaw. Everything else is awesome, even the soda selection

Jos
14 July 2021
Nico
10 July 2021

Megaaaa lekker! Bedankt!

Edmund
30 June 2021

Overheerlijke spareribs!! Mijn nieuwe favoriete plek als je van spareribs houdt. The chicken wings Korean bbq zijn ook echt een aanrader! Goeie portie zoete aardappelen friet.

Lars
9 June 2021